Koop je eigen vliegtuigstoel van Qantas

0
248
Originele Qantas stoelen uit 1988 (Ebay)

Nooit zo lekker gezeten als in het vliegtuig? Wil je thuis (of op je kamer) ook zo lekker zitten, maar dan wél met voldoende beenruimte? En ben je toe aan een nieuwe stoel? Koop dan een vliegtuigstoel voor thuis. Voor het ultieme vakantiegevoel (ahem)…

Screenshot Ebay

Hoe koop je een vliegtuigstoel

Raar idee misschien, maar inderdaad, je kunt vliegtuigstoelen gewoon kopen. Wanneer een vliegtuig “op” is, wordt het gesloopt. En de stoelen worden dan verkocht. Zo heb je voor 450 Amerikaanse dollars al een chique lederen stoel uit de Business Class. En ach, doe er voor 185 Amerikaanse dollars ook gelijk zo een koddig karretje bij waar de stewardessen mee rondlopen.

Qantas

Originele Qantas stoelen uit 1988 (Ebay)

Nou ja, als Aussie ganger wil je natuurlijk wel een Aussie stoel. Op Ebay staan op het moment van schrijven oude Qantas stoelen uit een Boeing 747 voor het “superlage” prijsje van ruim US$ 800 (maar dan heb je er wel gelijk drie, of twee mét beeldschermpje! De collega’s van Traveller.com.au wisten zelfs voor slechts 500 Australische dollars een setje originele stoelen uit 1988 te vinden. Inclusief voetenbankje én klaptafeltje. Best lekker voor een avondje Netflixen.

Andere onderdelen

Behalve stoelen kun je ook andere delen van een vliegtuig op de kop tikken. zoals een vliegtuigraampje, een zwemvest. Ja, zelfs een oud piloten uniform.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig? Check eBay voor de grap eens. Wat zou JIJ wel willen hebben?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER