Slecht voorbereidde backpacker komt toch terecht

0
463
Sydney
Hij wilde naar Sydney, maar ging naar Sydney (Google Maps)
Sydney
Hij wilde naar Sydney, maar ging naar Sydney (Google Maps)

Weet je nog, dat verhaal over een 18-jarige backpacker die per ongeluk naar het verkeerde Sydney vloog? In plaats van uit te stappen in zomers Sydney, NSW, Australië, kwam hij terecht in een sneeuwstorm in Sydney (Canada). Goed nieuws voor hem.

Zijn verhaal ging namelijk direct viraal (logisch, want leedvermaak is stiekem best leuk) en bereikte ook de mensen van Riksja Travel die hierin een mogelijkheid zagen om op een positieve manier in het nieuws te komen: ze boden hem een vliegticket naar Sydney. In Australië dit keer.

De marketeer van het reisbureau vertelt: “Ons motto is dat we graag mensen dichterbij hun bestemming brengen. Dat is voor (deze jongen, red.) wel heel toepasselijk… We vonden dit zo sneu voor hem, dat we besloten om hem een ticket aan te bieden.”

Gaaf (?)

Voor de jongen komt dit als een volstrekte verrassing. Hij had zich al neergelegd bij het idee dat zijn backpackavontuur voorbij was. Maar nadat zijn vriendin haar blijdschap voor hem uitdrukt, wordt hij ook blij: “Gaaf!”

Maar toch, vanuit Sydney (Canada) wilde hij eigenlijk alleen maar naar huis. Dat hij op de terugweg werd uitgelachen door een Canadees deed zijn reisambities ook weinig goeds. En nu leest hij zijn verhaal in de krant. Niet op de achterpagina zoals hij had gedacht, maar prominent in beeld.

En nu mag hij, beduusd als hij is, dan alsnog naar Sydney (Australië).

Daar kun je eigenlijk maar één ding op zeggen: Mazzelaar! Geniet ervan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER