Home Het laatste nieuws uit Australië Snakes on a Plane - Aussie edition
Snakes on a Plane - Aussie edition PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
Donderdag 05 April 2012 09:37

Snakes on a planeEen Australische piloot keerde dinsdag na zijn take-off van Darwin zijn toestel om toen hij in de cockpit een slang aantrof. Het dier had zich verschanst achter het dashboard.

De gezagvoerder was slechts tien minuten in de lucht toen hij zich realiseerde dat hij gezelschap had. De 26-jarige piloot, die enorm schrok van het dier, leidde het vliegtuig vervolgens terug naar de luchthaven van Darwin. Volgens de piloot kroop de slang tijdens de terugweg langs zijn been naar boven. Wonderwel gebeurden er geen ongelukken en kon de bestuurder zijn concentratie bewaren.

De piloot, die een vrachtvlucht uitvoerde in de deelstaat Northern Territory, besloot onmiddellijk terug te keren. Hij nam contact op met de luchtverkeersleiding en zei dat er zich een slang aan boord bevond.

Radioverkeer werd bemoeilijkt doordat de slang zijn kop af en toe liet zien bij de knop die de piloot moest indrukken om met de verkeerstoren te kunnen praten.

Na terugkeer in de stad Darwin is vergeefs geprobeerd het dier op te sporen. Het wordt nu met aas gelokt. Tot dat is gelukt, moet het vliegtuig aan de grond blijven.


 
Copyright © 2016 Backpacken in Australië. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.