Home Over de maker van deze site
Over de maker van deze site PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
Zondag 08 Juni 2008 18:17
Trots op de top van St. Mary's Peak, Wilpena Pound, SA.

Over de maker van deze site

G'day mate...

Zo, dus jij wilt weten wie er achter deze site zit?
Ik geef je geen ongelijk! Er zijn een hoop websites te vinden die allemaal claimen dat ze je onpartijdige info bieden, maar als je verder kijkt, blijkt dat een groot deel daarvan op de één of andere manier verbonden is met een reisorganisatie of iets dergelijks.

Deze website is mijn passie!
En wie ben ik? Ik ben Jeroen Langendam, geboren in 1979 te Nijmegen. Ik heb eerst de HAVO gedaan. Op de diploma-uitreiking keek ik jaloers naar de klasgenoten die een jaar Australie gingen doen, maar zelf was ik "verstandig" en ging ik verder met het VWO. Ook bij de VWO-uitreiking keek ik jaloers naar mijn klasgenoten die een jaartje gingen reizen, maar ook toen bleef ik "verstandig" en ging ik studeren. Enkele jaren later had ik mijn diplome HEAO en stond ik aan de rand van de arbeidsmarkt.

ik bij Kings Canyon (Wattarrka).

Dit was mijn laatste kans! Ik besloot maar eens niet verstandig te zijn en de stap te wagen. Op de diploma-uitreiking van de HEAO waren mijn klasgenoten jaloers, omdat ik er niet was, maar lekker in Sydney was.

ik in The Old Melbourn Gaol.

Australië heeft mij niets dan goeds gebracht en ik krijg er nooit genoeg van om mensen te vertellen hoe het is om daar te reizen. Het is voor mij een manier om "in touch" te blijven met deze geweldige periode. Na mijn terugkeer ben ik gaan werken, maar wegens een knieblessure in de ziektewet gekomen. Die tijd heb ik gebruikt om HTML te leren. Het resultaat zie je voor je.

Deze website is dus een instrument om mijn passie voor het land Down Under te uiten en hopelijk nieuwe generaties backpackers te informeren en inspireren voor hun eigen reis naar de andere kant van de wereld.

Schroom dus niet om je vragen te stellen in het forum, of zelf een bijdrage aan deze site te leveren. Als lid kun je nieuws en artikelen aan de site toevoegen, foto's posten en meediscussiëren op het forum. Ik hoor graag van je!

Veel plezier op deze website en een geweldige reis Down Under toegewenst!!!

Groet,
J. Langendam

LAST_UPDATED2
 
Copyright © 2016 Backpacken in Australië. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.