Win je eigen kroeg

0
227

Altijd al een eigen kroeg willen hebben in Australië? Dan is “Das Hund Haus” misschien iets voor jou. Deze tent heeft de sfeer van een Beierse Biergarten en is gelegen in Hamilton, een buitenwijk van Newcastle (QLD). De eigenaar, James Sneddon, heeft besloten dat het tijd is om iets anders te doen. Maar in plaats van de bar te verkopen, heeft hij er een loterij van gemaakt.

Tickets zijn te koop voor AUS$ 24,99. En als je wint, krijg je niet alleen de bar maar ook nog eens AUS$ 30,000 om daarmee eventuele aanpassingen te financieren.

Tijd voor iets anders

Sneddon: “Ik begon drie jaar geleden met Das Hund Haus omdat ik stevige Duitse kost en bier wilde aanbieden. Het is een geweldig avontuur geweest”. Hij vertelt verder hoe zeer hij het gaat missen. Maar omdat hij een ander bedrijf heeft opgericht wordt het tijd afscheid te nemen van Das Hund House. “Het ene moment varkenspoten koken en bier schenken en het volgende moment onderhandelen met medische bedrijven is wat teveel van het goede.”

Waarom dan niet een “gewone verkoop”, zou je zeggen? Sneddon: “Ik dacht dat als ik dit zou doen, dat ik er iets leuks van zou kunnen maken. Iets wat echt een leven veranderd. Tenslotte heeft iedereen het recht zijn droom waar te maken.”

Loten zijn te koop op de site van Das Hund Haus..

LAAT EEN REACTIE ACHTER