Over www.backpackeninaustralie.nl

Welkom bij Backpackeninaustralie.nl, dé onafhankelijke website met alle informatie die je nodig hebt voor jouw backpack avontuur Down Under.

Op deze pagina vindt je informatie over de maker van de site, privacy en dergelijke.

Over de maker

Zo, dus jij wilt weten wie er achter deze site zit?
Ik geef je geen ongelijk! Er zijn een hoop websites te vinden die allemaal claimen dat ze je onpartijdige info bieden, maar als je verder kijkt, blijkt dat een groot deel daarvan op de één of andere manier verbonden is met een reisorganisatie of iets dergelijks.

Deze website is mijn passie!
En wie ben ik? Ik ben Jeroen Langendam, geboren in 1979 te Nijmegen. Ik heb eerst de HAVO gedaan. Op de diploma-uitreiking keek ik jaloers naar de klasgenoten die een jaar Australie gingen doen, maar zelf was ik “verstandig” en ging ik verder met het VWO. Ook bij de VWO-uitreiking keek ik jaloers naar mijn klasgenoten die een jaartje gingen reizen, maar ook toen bleef ik “verstandig” en ging ik studeren. Enkele jaren later had ik mijn diplome HEAO en stond ik aan de rand van de arbeidsmarkt.

Lees meer over mij.

Privacy

Over Privacy kan ik heel kort zijn: ik ga jouw gegevens niet met anderen delen. Weliswaar kan er af en toe een aanbieding of iets dergelijks op deze site komen (of in een eventuele nieuwsbrief), maar ik ga niemand vertellen wie je bent, hoe oud je bent, waar je woont of wat bedrijven allemaal al niet willen weten. Hou er echter wel rekening mee dat de site gebruik maakt van diensten van Google. Dat kan met zich meebrengen dat je af en toe een koekje krijgt (Google Dart)

Linkbeleid

Een uitgebreide omschrijving van het linkbeleid vindt je hier. Maar heel in het kort: er zijn “gewone” links en “betaalde” links mogelijk. Die laatste worden als zodanig aangemerkt met een (*). Er worden geen betaalde links geaccepteerd enkel omdat ervoor betaald wordt. Elke link moet toegevoegde waarde hebben. Jouw link op deze site? Kijk dan op de pagina met het linkbeleid van backpackeninaustralie.nl.

Adverteren

Tja, zo een website in de lucht houden kost tijd en geld. Wil je adverteren op backpackeninaustralie.nl? Neem dan contact met me op.