Backpacken in Australië? Vijf handige tips!

0
23
Backpacken in Australie tips

Plannen om binnenkort te gaan backpacken in Australië? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden.voordat je vertrekt. Wij geven in dit artikel vijf handige tips voor backpacken in Australië!

Tip 1. Beperk de bagage

Veel backpackers nemen nog steeds te veel bagage mee. Zeker mensen die voor de eerste keer gaan backpacken komen vaak op de luchthaven met een reusachtige tas. Echter heb je voor backpacken echt niet veel nodig. Er wordt vooral teveel kleding meegenomen, terwijl je op reis zal merken dat je maar weinig kleding en schoenen nodig hebt.

Als je nog geen backpack hebt kun je besluiten om niet een te grote backpack te kopen, zo kan je ook niet te veel meenemen. Iets wat wel belangrijk is om mee te nemen tijdens het backpacken is een slotje. Zo kan je de backpack op slot doen of het kluisje in een hostel. Zo voorkom je dat er spullen gestolen worden tijdens je reis. Het slotje dat onderdeel is van het pakket van Backpackkit.nl beviel me enorm. Ook na thuiskomst gebruik ik het nog vaak.

Tip 2. Bezoek Sydney

Een van de bekendste steden van Australië is Sydney. Veel mensen denken dat dit de hoofdstad is, echter is dat Canberra. Sydney is een prachtige stad die je echt niet mag overslaan tijdens het backpacken in Australië. De vele bezienswaardigheden en de stad zelf zijn zeker de moeite waard. Benieuwd naar de bezienswaardigheden? Bekijk hier de top 7 bezienswaardigheden in Sydney.

Tip 3. Maak een kopie van belangrijke documenten

Een kopie van al je belangrijke documenten is enorm handig om mee te nemen tijdens je reis. Mocht je iets kwijtraken dan heb je altijd nog de kopieën. Deze kopieën kan je ook op je mobiel zetten. Maak een foto van de documenten of zet ze in je mail. Zo heb je altijd een back up.

Tip 4. Creditcard meenemen

Tijdens het backpacken in Australië zal je ervaren dat het enorm makkelijk is om te beschikken over een creditcard. Met een creditcard kan je namelijk overal gemakkelijk en snel betalen. Ideaal voor als je even geen lokaal geld op zak hebt of je pinpas niet werkt. Ook is een creditcard handig om als back up mee te nemen, voor als je portemonnee wordt gestolen. Heb je nog geen creditcard? Vraag er dan een aan op Credit-cardaanvragen.nl.

Tip 5. Parkeer niet bij de luchthaven

Ga je voor een lange periode backpacken in Australië? Dan is parkeren bij de luchthaven vaak te duur. Of je nou wilt parkeren bij Schiphol, Dusseldorf Airport of Brussel Airport. Parkeren bij de luchthaven brengt altijd (hoge) kosten met zich mee. Daarom is het verstandig om je weg te laten brengen of met het openbaar vervoer naar de luchthaven te reizen.

 

 

 

 

DELEN
Vorig artikelMeest gemaakte fouten bij mountainbiken
Volgend artikelBagBnB: Eindelijk je tas veilig stallen
Reizen leert je jezelf kennen. Dat gun je iedereen! Dus pak die backpack vol en spring op het vliegtuig. De wereld ligt aan je voeten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.