Online activiteiten en uitjes boeken met Musement

0
56
Kings Cross - het beroemde Coca Cola bord
Foto: Musement

Geen idee wat voor leuks je vandaag gaat doen? Check Musement, een nieuw platform -speciaal voor reizigers.

Kijk, op je Insta staan natuurlijk de prachtigste foto’s. En je vriendenlijst op Facebook explodeert terwijl je aan het reizen bent. Maar als jij bent zoals 99% van de mensen post je alleen de leuke dingen op je socials.

Wat je in ieder geval NIET post, is dat je jezelf ook weleens verveelt. Dat je gewoon geen idee hebt wat je vandaag moet doen. Wéér de hele avond doorhalen in de Rocks in Sydney? Of toch maar weer ladderzat door de straten van Melbourne? Nah…

Maar wat dan wel?

Nieuw: Musement

Musement is een nieuw platform waarmee je heel makkelijk online tickets kunt kopen voor leuke activiteiten. Het platform richt zich op de reiziger. Hier boek je dus makkelijk uitjes. Dit kan vanaf elke plek, voor elke plek.

Toegegeven, ze zijn niet altijd goedkoop, maar het platform biedt een ton aan inspiratie. Voor wie net is aangekomen in Sydney is de tocht langs The Rocks, Harbourside en Kings’ Cross een aanrader. Zo krijg je snel een goed overzicht van de stad.

Met de “Verboden rondleiding” ontdek je de belangrijkste plekken van de Gay Scene in Sydney (Foto: Musement)

Wat te denken van de “Verboden rondleiding” waarbij een gids je rondleidt door “gay Sydney”? Inderdaad, Sydney heeft een enorm levendige gay-scene.

Is dat teveel uit je comfort zone? Laat je rondleiden door Freemantle of maak een bezoek aan de Blue Mountains en Jenolan Caves.

Een excursiekantoor, maar dan online

Eigenlijk is Musement gewoon de logische volgende stap als het gaat om excursies, uitjes en activiteiten. Ging je vroeger naar zo’n excursiekantoor (vaak met een wat vage uitstraling), nu kun je online veilig en makkelijk boeken.

Dus, wat ga jij vandaag doen?

Disclaimer: Deze post bevat affiliate links. Het kost je verder niets, maar wij ontvangen een klein bedrag voor elke boeking. Dat houdt de site in de lucht.
DELEN
Vorig artikelBosbranden en regen: Is het eindelijk afgelopen?
Volgend artikelMakkelijk visum aanvragen via e-visums.nl
Reizen leert je jezelf kennen. Dat gun je iedereen! Dus pak die backpack vol en spring op het vliegtuig. De wereld ligt aan je voeten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.