Gluren naar Aussies (19): Airlie Beach

Gluren naar Aussies (19): Airlie Beach

0
65
Valt er nog wat te zien?

In de serie “Gluren naar Aussies” bezoeken we deze week Airlie Beach.De uitdrukking “gluren naar de buren” ken je ongetwijfeld. Vanuit www.backpackeninaustralie.nl gluren we liever naar Australië. Daarom speuren we het internet af naar webcams die ons een kleine blik gunnen op Australië.

Vorige week bekeken we hoeveel drinkwatervoorraad er nog aanwezig was in Thomson Reservoir.   Deze week bezoeken we een klassieke locatie, die bij elke backpacker op het lijstje staat: Airlie Beach.

De gratis webcam die we dit keer hebben gevonden staat gericht op Airlie Beach’ Main street (Hoofdstraat). Zoals je kunt zien, is Airlie Beach een niet al te grote plaats.

Free webcam Airlie Beach Main Str.Deze webcam wordt elke seconde geupdate. Geen echte live webcam, dus. Maar het geeft je wel een goede indruk van de drukte (of rust) in het dorp.

De belangrijkste reden om het plaatsje te bezoeken is dan ook niet zozeer de plaats zelf, als wel de nabijheid van de Whitsunday Islands en het Great Barrier Reef. Zo’n beetje iedereen die deze plekken wil zien, reist op een gegeven moment door dit dorp van ongeveer 2750 inwoners.

Bekijk de semi-live beelden van deze gratis webcam hier.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: