Begin van het einde?

0
217
Foto via Facebook

Is dit het einde van de wereld?

Soms gebeuren er dingen, die je heel erg doen denken

.In Australië begint het erop te lijken dat Bijbelse voorspellingen uitkomen. Een paar dagen gelden verscheen deze foto op de site van ABC Brisbane. De foto is door experts gecontroleerd en schijnt authentiek te zijn. De foto’s toont een duidelijk beeld van vier ruiters te paard. De link naar de Vier Ruiters van de Apocalyps is duidelijk. De Vier Ruiters worden beschreven in het zesde hoofdstuk van Openbaringen. Volgens deze profetie verschijnen de vier ruiters wanneer de anti-christ aan de macht is.

Hoe zat dat, met die vier ruiters?

In de Bijbel komen de ruiters een voor een ten tonele. Dit loopt parallel aan de eerste vier zegels. De paarden hebben een symbolische kleur die bij de ruiter hoort. Met het openen van het eerste zegel komt het witte paard met op zijn rug de Overwinnaar. Er is geen consensus over wie deze ruiter is, al wordt hij door de meeste mensen gezien als de Antichrist. Anderen beweren, mede vanwege de kleur, dat het Christus zelf is.

Als tweede komt met het openen van het tweede zegel, het rode paard met op zijn rug de Oorlog. Rood is de kleur van het bloed en vuur, symbolen van de oorlog.

Als derde komt, met het openen van het derde zegel, het zwarte paard tevoorschijn, bereden door de Honger. Zwart als kleur van het verderf dat door honger wordt aangericht.

Als laatste komt, met het openen van het vierde zegel, het vale paard met op zijn rug de Dood. De vale of grijze kleur staat symbool voor het verdwijnen in de dood, het uitwissen van het levende.

Volgens sommigen is het aan de macht komen van de Antichrist allang gebeurd, sinds de verkiezing van Donald Trump. Dat oorlog en honger wereldwijd veel voorkomen is duidelijk.

Helse temperaturen in Queensland

Bron: Australian Bureau of Meteorology

En dan de vierde… het uitwissen van het levende.

De Daily Mail meldt vandaag dat er een enorme hittegolf aan zit te komen, waarbij temperaturen boven de 40 graden celsius heel Queensland zullen teisteren.

Is dit het vagevuur dat naar de oppervlakte komt? Scheurt de wereld open, om de zondige samenleving te verzwelgen?

Of is het toch gewoon toevallig dat het noorden van Australië de komende dagen geteisterd wordt door een hittegolf? Tja, het is natuurlijk wel gewoon zomer, Down Under.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.