Staat Byron Bay op je lijstje of wil je graag een roadtrip door Australië maken met een huurauto? Start dan vanaf Byron Bay. Dit is een dorp op het meest oostelijke punt van Australië. Vanaf hier kun je gemakkelijk de mooiste hotspots in de omgeving ontdekken. Rijd comfortabel rond, stop waar of wanneer je wilt en geniet van al het moois om je heen… In deze blog hebben wij enkele tips voor jou voor wanneer je een auto wilt huren in Byron Bay. Lees dus snel verder!

Auto huren Byron Bay vanuit Nederland

Ben je iemand die liever alles goed van te voren regelt? Dan is een auto huren vanuit Nederland zeker een goed idee! Een voordeel hiervan is dat alles in het Nederlands wordt vastgelegd zodat je geen enkele last hebt van taalbarrières en onduidelijkheden. Helemaal perfect!

Sunny Cars

Een van de bekendste partijen waar je een auto kunt huren is Sunny Cars. Dit bedrijf heeft een samenwerking met lokale bedrijven in Byron Bay. Wanneer je een auto huurt betaal je een prijs inclusief alle verzekeringen en een ongelimiteerd aantal kilometers. Kortom, all inclusive en geen stress over extra verzekeringen of verborgen kosten. Schade opgelopen? Dan betaalt Sunny Cars het eigen risico aan je terug! Heb je tijdens je reis nog meer vragen? Geen zorgen, want Sunny Cars is 24/7 bereikbaar!

Hertz

Op zoek naar een bedrijf met een goede prijsgarantie? Dan is Herzt prima! Geen annulerings- of wijzigingskosten tot 2 dagen voor ophaaldatum, inclusief diefstal- en schadeverzekering en geen verborgen extra’s die nog betaald moeten worden… Mocht je tijdens je zoektocht naar een huurauto ergens een lagere Hertz prijs vinden, dan betaalt Hertz het verschil aan je terug! Twijfel je toch of je vanuit Nederland een auto moet huren? Dan is er ook de mogelijkheid om een auto bij dit bedrijf op locatie te huren.

Auto huren vanuit Byron Bay

Het huren van een auto op locatie is natuurlijk het makkelijkst, vooral op de luchthaven. Een kleine tip; vaak is het huren van een auto op de luchthaven iets duurder dan een bedrijf in de omgeving. Maar het is ook maar net wat jij het makkelijkst en het fijnst vindt! We geven je in ieder geval enkele tips mee van lokale bedrijven waar je een auto kunt huren.

Byron Prestige Car Hire

Dit autoverhuurbedrijf vlak bij Main Beach beschikt over de juiste wagens voor ieder soort gelegenheid. Of je nu wilt genieten van de zonsondergang aan de kust, een roadtrip wilt maken of op zoek bent naar budget of luxe, Byron Prestige Car Hire heeft een groot aanbod waar je uit kunt kiezen!

Byron Bay Rentacar

Byron Bay Rentacar is een onafhankelijke aanbieder in de omgeving van Byron Bay. Het bedrijf hanteert goede prijzen en heeft het vriendelijke personeel begeleidt jou persoonlijk naar de juiste auto. Daarnaast worden hier veilige voertuigen verhuurd tegen betaalbare tarieven met onbeperkt aantal kilometers. Ook hoef je hier geen aanbetaling te doen vooraf!

Byron Bay Adventure Vans

Wil je een roadtrip maken langs de kust met als startpunt Byron Bay? Dan is het huren van een comfortabele van (busje) echt iets voor jou. Dit soort voertuig is volledig uitgerust om te kamperen. Tafels, stoelen, kookgerei, picknicksets, schone lakens, badhanddoeken, strandlakens, kussen, dekbedden… Het zit er allemaal in! Ben je een waterrat en wil je je surfplank meenemen? Ook hier is ruimte voor! Ook als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld, is het mogelijk om een normale auto te huren. Het kan bij dit bedrijf echt alle kanten op!

Laat je roadtrip maar beginnen!