De start van je droomreis… Die wil je natuurlijk comfortabel en relaxed beginnen. Daarom is het fantastisch om met KLM naar Australië te vliegen. In samenwerking met de partners van KLM, bieden ze onder andere vluchten naar Australië aan naar de populaire luchthavens Sydney (SYD) in Sydney, Melbourne (MEL) in Melbourne en Brisbane (BNE) in Brisbane. Zo kun je zelf bepalen waar jouw reis door Australië begint!

 

Voordelig naar Australië met de KLM Werelddeal Weken

Twee keer per jaar kun je een stuk voordeliger je tickets naar allerlei mooie bestemmingen boeken tijdens de KLM Werelddeal Weken. Welke vliegtickets er per periode in de aanbieding zijn, weet je helaas nooit. Maar, we weten wel dat er soms Australische bestemmingen meedoen. Het is dus zeker waard om tijdens deze periodes (vaak in september en januari) de vliegticketdeals van de Werelddeals te checken.

TIP: tegenwoordig hebben de Werelddeal Weken een nieuwe naam, namelijk de KLM Real Deal Dagen!

 

Hoe lang is het vliegen naar Australië?

De vliegtijd van Amsterdam naar Australië bedraagt ongeveer 21 uur en 40 minuten, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en de gevolgde route. Dit is een lange reis, maar de opwinding van de aankomst in een nieuw land maakt het de moeite waard. Je kunt de lange vlucht onderbreken met een tussenstop in steden als Dubai, Bangkok of Singapore. Bij aankomst in Australië word je in beslag genomen door de unieke schoonheid en cultuur. Van de levendige steden Sydney en Melbourne tot de ruige schoonheid van de Outback, er is voor elk wat wils in Australië. Met zijn lange stranden, levendige cultuur en unieke fauna is Australië zeker een reis om nooit te vergeten. Dus, als je op zoek bent naar een spannend avontuur, waarom boek je dan niet vandaag nog je vlucht van Amsterdam naar Australië?