Cairns, 17 mei 2003

0
420

Cairns, 17 mei 2003

Hi All,

het is hier 33 graden en enorm benauwd…. gna gna gna.

Anyway, ben een paar dagen geleden uit Alice vertrokken met twee lifters, een Koreaanse die bijna niets zei en van wat ze zei weinig verstaanbaars kon maken en een of ander verwende blonde doos… sommigen heb ik het al eerder gemaild, maar het is echt een wonder dat ik dat mens niet in de woestijn gedumpt heb, het geval bleef maar zanikken.

Maar, twee voordelen: ik bleef wel wat makkelijker wakker, en de benzine werd voor 2/3 betaald. En ook een belangrijk leermoment: Ik ga toch een stuk selectiever zijn in mijn lifters, want ik kan blijkbaar niet altijd mazzel hebben met wie er meerijdt (ja Staphorsters, ik bedoel jullie ja).

Onderweg was er eigenlijk weinig te zien, alleen de devils marbles, erg beroemd, maar eerlijk gezegd vielen ze me een klein beetje tegen. En verder Wycliff Wells, UFO-capital of Australia, waar …… mijn tas is verdwenen (zie dat andere mailtje).

Voor de rest eigenlijk heel erg veel niets….. erg vermoeiend rijden, 2500km waarbij de grootste kick een boom aan de horizon is…. hoe wordt je simpel ????

Maar, er komt weer wat actie, morgen ga ik rondom Fitzroy Island heen kayaken en overmorgen een beetje raften… en als ik daarna nog leef, stap ik in de auto richting Cape Trib… er gaan veel 4WD tours heen, maar het blijkt allemaal ook met een normale wagen te kennen, dus ik doe het lekker op mijn eigen, paar daagjes rondkijken, beetje kamperen (vluchten voor de crocs) en dan zaterdag naar SCHOOL !!! Een duikcursus van vijf dagen.

tot dan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.