Sydney, 1 oktober 2003

0
421

Sydney, 1 oktober 2003

jawel, de Zomer komt er aan in dit land, de waterrestricties zijn weer van kracht (niet je auto wassen met een tuinslang maar met een emmer, geen gazon sproeiers aan voor 8 pm etc). En de zonnebrand kan weer uit de kast…. maar: – onderzoek heeft aangetoond dat zonnebrand toch niet tegen kanker beschermt – het regent dat het giet.

Typisch Australisch weer dus… niet.

 

OK, wat heb ik de afgelopen tijd gedaan? Beetje op Bondi Beach gezeten (toen het nog zonnig was), beetje rondgehangen in de Royal Botanical Gardens, een paar vaartochtjes via de Ferry (had een weekticket ov, moet er toch voor zorgen dat ik er winst op maak) en verder lekker toeristje gespeeld op Paddy’s markets. Wat toeristen-verleidende souvenirtjes ingeslagen… Oftewel, lekker genietst.

Morgen vertrekkken we richting Gosford, waar we op de boerderij gaan beginnen. Heb er enorm zin in, maar ben tegelijkertijd enigszins nerveus… heb namelijk geen idee wat voor een volk we mee te maken krijgen…. part of the adventure zullen we maar zeggen.

Ik heb wel het idee dat dit betekent dat er de komende twee weken geen meel van mij zal komen, want die mensen hebben vast geen internet voor me.

Tegelijkertijd wordt ik steeds zenuwachtiger over het terugkeren naar Nederland, er gaat een hoop veranderen… moet een woning gaan zoeken, werk en dat terwijl ik meer en meer signalen die op RECESSIE wijzen krijg…. oh oh… ik hoop dat dat goed gaat komen. Beetje “gebruik maken van mijn netwerk” moet helpen… dat zijn jullie dus… als je een goede baan voor me weet, die aansluit op de HEAO-MER, laat het horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.