Tip voor een goedkope, maar luxe vakantie (samenwerking)

0
153

Op vakantie gaan, lekker reizen, wie wil dit nou niet? Zeker nadat je al een lange tijd keihard gewerkt hebt is het belangrijk om er eens even lekker op uit te gaan. Als je een paar jaar hard gewerkt hebt voor je diploma, is het logisch dat je nu éven geen zin hebt om verder te bikkelen. Even rust!

Een jaartje rust

Niet voor niets gaan enkele duizenden jongeren per jaar op backpackreis naar Australië. Het is van groot belang om dat jaartje rust te pakken, een jaar waarin je enorm veel leert en groeit. Echter kost een backpackreis in de meeste gevallen een hoop geld, helemaal als je ook een beetje luxe wilt genieten. Je zult dus goed moeten sparen en af en toe je koppie gebruiken om slimme deals te vinden.

Uiteraard kun je ook een hoop geld besparen door goed op het internet te zoeken. Zo zou je met goed zoekwerk een goedkope, maar luxe vakantie moeten kunnen vinden. Dankzij het internet is dit een stuk eenvoudiger. Je kunt verschillende aanbieders erg goed met elkaar vergelijken. Zo heb je al snel een geweldige vakantie voor een hele scherpe prijs.

Het huren van een villa

Een villa is over het algemeen een stuk goedkoper dan een hotel. Dit komt doordat je bij een hotel allerlei services krijgt die je in veel gevallen niet nodig zult hebben. Bij een villa kun je alles zelf regelen, denk aan eten en andere benodigdheden. Toch kan een mooie villa een net zo luxe accommodatie zijn als een hotel, alleen dan met meer privacy.

De meeste villa’s hebben plek voor veel mensen, het is dus slim om met een groepje samen op zoek te gaan naar een mooie villa. Doordat je zo’n villa met meerdere mensen huurt ben je dus al snel minder geld kwijt. Dus spreek je mede-dorm-bewoners aan en leg hen je voorstel voor.

Buiten dat het goedkoper is kan je absoluut spreken van een luxe vakantie omdat de villa’s prachtig zijn. Zo hebben de meeste villa’s een zwembad en geweldige faciliteiten.

Kies voor een mooie omgeving

Het huren van de villa is dus absoluut een aanrader. Maar je moet er wel voor moeten zorgen dat de villa in een mooie omgeving gelegen is. De omgeving maakt vaak de vakantie. Natuurlijk is de ideale omgeving voor iedereen anders, zo houdt de een van een levendige omgeving en de ander van een rustige omgeving.

Ook voor de reünie met je Australische vrienden

Het samen huren van een villa is heerlijk, dus we kunnen ons heel goed voorstellen dat je dat ook na terugkomst in Europa nog eens wilt doen. Misschien lijkt het je wel leuk om de hele Australische groep weer eens bij elkaar te brengen voor een weekje zon en zee, om samen herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen aan te maken.

Eén echte aanrader is het Griekse vakantie-eiland Corfu. Je hebt hier zowel mooie levendige dorpen, prachtige en rustige natuur. De zandstranden zijn ideaal voor een perfecte zonvakantie. Een villa in Griekenland huren is goed betaalbaar, dit valt deels te wijten aan de Griekse economie.

Boek je vakantie in de juiste periode

De periode waarin je op vakantie wilt zegt een hoop over de prijs die je gaat betalen voor een vlucht en het verblijf. De hoogseizoenen – het woord zegt het eigenlijk al – zijn de perioden waarin de meeste mensen op vakantie gaan. Accommodatie is redelijk schaars en dit vertaalt zich door in de prijs. Door in juni, begin juli of eind augustus te boeken kun je geld besparen op zowel de vlucht, als de accommodatie. Zo kun je op een luxe vakantie gaan voor weinig geld.

Dit artikel is tot stand gekomen in een betaalde samenwerking (advertorial)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.