Restauranteigenaar pakt wapens op tegen zeemeeuwen

0
124

Het was de restauranteigenaar al tijden een doorn in het oog: zitten zijn gasten lekker op het terras te eten, worden ze belaagd door zeemeeuwen. Meer dan eens werd het restaurant opgeschrikt door een verontwaardigde kreet wanneer er weer een meeuw met een stuk pizza vandoor ging.

Toby Evans, eigenaar van het 3 Sheets restaurant in Perth, ging googlen en probeerde alle gebruikelijke manieren om de vogels te verjagen. Hij plaatste een aantal imitatie roofvogels, en liet regelmatig luide geluiden klinken. Maar het werkte niet.

Dus ging hij op zoek naar een andere manier om de vogels te verjagen: “Ik wilde het op een humane manier doen. En omdat we ook wat interactie met onze gasten hadden, kwam ik op het idee van waterpistolen.”

Volgens Evans is het niet alleen een diervriendelijke manier om gasten de kans te geven hun maaltijd te eten, maar bezoekers vinden het ook leuk.

“Die ochtend ging ik als eerste naar de Toys’R’Us om 20 waterpistolen te komen. De gasten vinden het geweldig”.

Het probleem is niet uniek voor Perth, vertelt een gast: “Ze hebben dit probleem zelfs tot in Fremantle. Daar hebben ze draden in de lucht hangen om de vogels het vliegen onmogelijk te maken, maar dat is een dure zaak”, vertelt hij.

Dan is dit toch een veel voordeliger manier om je eten te verdedigen tegen deze vliegende rovers.

Bron: Perth Now

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.