Word surfleraar in Australië: cashen door surfen!

2
2521
surfleraar-Australië

Hoe cool is dit? Vanaf nu is het gewoon mogelijk om al   vóór je vertrek een opleiding tot Surf Instructeur te regelen. En je weet, als surfdude of surfdudette maak je natuurlijk helemaal de blits op de prachtige stranden van Australië!

De meeste backpackers die naar Australië vertrekken willen dolgraag surfen. Maar de meesten kunnen dat nog niet. Dus geven we met zijn allen geld uit om het te leren. En vervolgens huren we keer op keer een board om de golven mee te bedwingen.

Fun cashen

Maar het kan ook anders! In plaats van ervoor te betalen, kun je ermee verdienen. Wil jij ook surfen in het mooiste surfparadijs op aarde en daar ook een mooi zakcentje bij verdienen? Dan zit je goed bij Travel Active! Vanaf nu kan je bij hen een 4-, 8- of 12 weekse opleiding tot surfleraar volgen in Australië!

Geen ervaring vereist

Of je nu nog nooit gesurft hebt of al een aantal jaar ervaring hebt, iedereen kan surfleraar worden! Na de opleiding krijg jij een internationaal erkend diploma waar je overal ter wereld aan de slag kunt als surfinstructeur. En kies je voor de 12 weken opleiding? Dan regelt onze partner een baantje voor je, ergens bij een surfschool in Australië. Hier mag je dan maximaal 6 maanden werken. Meer info over Surfleraar worden in Australië is hier te vinden!

Awesome!

DELEN
Vorig artikelEen droom komt uit: Bacon festival in Sydney
Volgend artikelBurning Mountain – een unieke plek
Reizen leert je jezelf kennen. Dat gun je iedereen! Dus pak die backpack vol en spring op het vliegtuig. De wereld ligt aan je voeten!

2 REACTIES

  1. Sorry ben geen backpacker en geen surf fan, maar het lijkt me wel cool om een keer te proberen, surfen. Ik heb alleen nogal een slechts evenwichtsgevoel 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.